Reflexiones 2.0 (Enterprise y Personales) de Marco Cimino

un momento de pausa entre la presión de cada día….

Agraiment al Consell 2.0

with one comment


No tinc la costum de escriure en català en aquest bloc. Considero que es un espai més universal, en el que comparteixo les meves reflexions més enllà de les fronteres d’aquest país, amb companys de tot l’estat i de l’altra banda del oceà.

Però hi ha coses , hi ha sentiments que necessiten que els transmetem tal qual  ens ho transmet  el nostre cor, per evitar perdre petits matisos, petits relleus, tons, colors que una traducció pot espatllar; i el meu cor en aquest moment em parla en català, el idioma que des de fa 22 anys s’ha convertit en el meu segon idioma.

En aquests ultimes setmanes he pogut participar en el Consell 2.0, la iniciativa a les xarxes socials per difondre i conversar sobre el programa d’en Sandro Rosell per la seva candidatura com a president del Barça.

En aquestes setmanes he pogut conèixer un grup de professionals del món 2.0 i compartir amb ells i de primera mà els detalls de lo que serà l’activitat d’en Sandro si finalment serà el escollit per dirigir aquest club el proper 13 de juny.

Seria molt fàcil esperar el resultat de les eleccions i aprofitar de l’alegria d’un resultat que tots esperem, però lo correcte es fer-ho ara, abans que el soci decideixi qui serà el nou president del FCB.

Vull agrair tots els membres del Consell 2.0, Didac, Koke, Kim, Ricard, i evidentment tots els altres que hem pogut compartir aquesta magnifica experiència. Una experiència d’un equip  de grans professionals que en tot moment i per sobre de tot  han treballat per a la comunitat, deixant de banda el protagonisme individual, en un exercici que ha posat de manifest la enorme qualitat humana i professional de tots i cadascú d’ells.

Un agraïment pels membres que ens han deixat pel camí, per raons personals o professionals. Per no poder garantir la dedicació necessària. Per no entrar en conflicte amb els seus interessos professionals. Us hem trobat a faltar.

Un agraïment al Sergi, per el seu suport, per la seva coherència i serenitat. En positiu, per sobre de tot.

Un agraïment per la Trina, la nostra consellera. Per ser la nostra guia, incombustible, contundent, una referència per tots nosaltres.

Un agraïment pel Sandro, per haver-nos  il·lusionat amb el seu programa: transparent, coherent, democràtic, pensat pel soci i escoltant el soci. Per un Barça de qualitat a dintre i fora del camp, honest, sostenible. Pel Barça social, pels horaris dels partits, per l’agencia de viatges pròpia, per un Camp Nou accessible, per les penyes, per la Masia, per les coses clares, transparents. Per un Barça 2.0.

Al soci voldria demanar que no perdi la ocasió, aquest proper diumenge, d’exercir el seu dret i expressar la seva preferència mitjançant el vot . No perdeu la oportunitat de reclamar lo que es vostre: el dret democràtic d’escollir el pròxim president , sigui qui sigui.

Al Sandro voldria transmetre tot el meu suport: ets bona persona, tens un bon programa. Seràs un bon president.

Marco Cimino

Soci # 179.464

Written by Marco Cimino

junio 12, 2010 a 12:00 am

Una respuesta

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Ya lo dije en su día. Sandro, serán un buen presidente. […]


Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: